diumenge, 5 de juliol del 2020

Big Fun Museum. Barcelona

Fa un parell d'anys que es va obrir a les barcelonines Rambles (Rambla de St Josep, 88) el Big Fun Museum, un lloc ideal per passar un bon matí o una bona tarda ja sigui amb nens, adolescents - que xalaran fent fotos divertides- o adults que traureu per una estona el nen/a que tots duem dins. Jo vaig ser-hi ahir amb l'Elena de Mochileros de viaje i en Quim de Los viajes de Quim i Elena i ho vam passar superbé.

El photocall

El museu està format per set sales ben diferents. Som-hi! Mòbils a punt i ben carregats!

- Rècords i meravelles. Believe it or not
Aquesta sala està dedicada a rècords recollits al llibre Record Guiness, reproduïts a mida real així com a coses increïbles com ara una nina que va envellir amb el pas del temps. Pots trobar l'home més alt, el més flexible, l'os més gran, el cotxe més petit... Tot plegat és força curiós.

L'home més alt del món, no està mal

- La sala de la bogeria
És la part més terrorífica però no patiu, triareu vosaltres mateixos si voleu que els pacients del sòrdid sanatori mental cobrin vida - accionant els botons indicats- o només voleu fer una visita ràpida, sense acció. Us aconsello la primera opció, té molta més emoció.

Vosaltres trieu si la voleu veure en acció o no


- Alícia a través del mirall
Aquesta sala és un laberint de miralls - haureu d'entrar amb guants- que us submergirà dins del conte d'Alícia al país de les meravelles de Lewis Caroll. Sota una llum blava podreu caminar en companyia dels seus personatges: el barreter, el conill blanc, la reina de cors, conèixer les flors gegants o veure els somriure del gat de Cheshire.

Recorrent el laberint d'Alícia

- Food Art
Sala dedicada a quadres i personatges famosos fets amb diferents tipus d'aliments. Recorda molt les obres del famós pintor italià Giuseppe Arcimboldo que també recreava el rostre humà a partir de fruites, verdures, flors...
 
El reconeixeu? Pista: el millor jugador del món i juga al Barça

- La casa gegant
Us sentireu com Gulliver al país dels gegants de Jonathan Swift quan entreu en aquesta sala que representa una casa on tot està fet a mida XXXXXL. Vigileu no caure per la pica, intenteu posar-vos unes calces o unes sabates gegants  o convertiu-vos en un petit forat de formatge. Compte! ser tan petit té les seves dificultats!

Em queden una mica grans aquestes calces, no trobeu?

- Sweet museum
La meva sala preferida. M'encanten els tons pastel que hi predominen. Camineu entre caramels, gelats, pastissos... Sentiu-vos Hansel i Gretel per una estona però sense por de cap bruixa. Un plaer per als sentits!

M'encanten els colors d'aquesta sala


- La casa al revés
Aquí és on, sense dubte, us sortiran les fotos més divertides. En aquesta casa tot està al revés. Caminareu pel sostre, us llançareu de cap a la banyera o al vàter - els més agosarats. El mòbil o la càmera de fotos no pararan. Un cop feta la foto, la gireu 180º i a xalar de valent.

De cap al llit!!

O al vàter

Vam passar un matí genial!


"Darrera del mirall hi ha el somni, tots voldríem atènyer el somni, que és la nostra més profunda realitat, sense trencar el mirall" Mercè Rodoreda. Mirall Trencat

Gràcies als meus companys bloggers, Elena i Quim, per les fotos tan xules que em van fer i evidentment al Big Fun Museum per haver-nos donat l'oportunitat de passar un matí inoblidable.



1 comentari:

Deixa aquí els teus comentaris. Ens ajuden a millorar.